Βραχυχρόνιες Μισθώσεις - Λογιστικό Γραφείο KRS
Βραχυχρόνιες Μισθώσεις

Βραχυχρόνιες Μισθώσεις

Το Airbnb και οι βραχυχρόνιες μισθώσεις γενικότερα, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από μια εξοχική κατοικία ή ένα ακίνητο που διαθέτετε. Είναι γεγονός άλλωστε ότι τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι επενδυτές αναζητούν ακίνητα στην Ελλάδα κατάλληλα για την διάθεσή τους μέσω Airbnb.

Εάν έχετε σκεφτεί κι εσείς να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο των βραχυχρόνιων μισθώσεων στη χώρα μας, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερωθεί για τις υπηρεσίες της KRS σχετικά με αυτές!

Οι Βραχυχρόνιες Μισθώσεις είναι ακόμη ένας κλάδος που ξεχώρισε την KRS τα τελευταία χρόνια. Τα γρήγορα αντανακλαστικά μας και η δυνατότητα να δημιουργούμε στοχευμένα εργαλεία διαχείρισης, ήταν τα στοιχεία που βοήθησαν ουσιαστικά τους πελάτες μας να προσαρμοστούν στα δεδομένα αυτής της νέας και γρήγορα αναπτυσσόμενης αγοράς.

Βραχυχρόνιες Μισθώσεις

Εάν αναρωτιέστε με ποιον τρόπο μπορεί η επιλογή λογιστικού γραφείου να βοηθήσει και να καθορίσει την πορεία της επιχείρησής σας, η απάντηση είναι ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αρκετά στάδια.

Από τη σωστή σύνταξη των συμφωνητικών, την καταχώρηση των ακινήτων σας, τον έλεγχο των νομοθεσιών, την δήλωση των μισθώσεων, την αξιολόγηση καταστάσεων αλλά και τη συμμόρφωση με το ευρύτερο πλαίσιο λειτουργίας του κλάδου, η συμβολή του λογιστικού σας συμβούλου θα είναι καθοριστική.

Ιδιαίτερα εάν διαμένετε στο εξωτερικό και επιθυμείτε να ιδρύσετε ή να διαχειριστείτε απομακρυσμένα την επιχείρησή σας, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε βήμα της διαδικασίας, λόγω των διαφορών του νομικού συστήματος, του φορολογικού πλαισίου, αλλά και των επιχειρηματικών πρακτικών. 

Εάν είστε αποφασισμένοι να πετύχετε, η σωστή επαγγελματική συμβουλευτική είναι απαραίτητη.

Μέχρι και σήμερα, στηρίζουμε με τις υπηρεσίες μας μερικές από τις πλέον επιτυχημένες εταιρίες στο χώρο, φροντίζοντας τις ανάγκες τους και μεγιστοποιώντας μέσω της συμβουλευτικής τις επιχειρηματικές τους ευκαιρίες.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μέσα από σκληρή δουλειά, έχουμε κερδίσει το σεβασμό των επιχειρηματικών και οικονομικών κοινοτήτων. Αυτός ο σεβασμός απεικονίζει τα διαφορετικά ταλέντα μας, την αφοσίωση και την ικανότητα μας να ανταποκριθούμε γρήγορα σε κάθε σας πρόβλημα.