Εταιριες Group - Λογιστικό Γραφείο KRS
Εταιριες Group
2011

KRS Financial Control

Η KRS Financial Control είναι η πρώτη εταιρεία του group. Ιδρύθηκε το 2011 και εξειδικεύεται στην παροχή λογιστικών και φορολογικών υπηρεσιών. Η KRS είναι η πρώτη ελληνική λογιστική εταιρεία με βραβευμένα custom-made εργαλεία, για τις ανάγκες των πελατών της.

2017

KRS Cyprus

Η κυπριακή εταιρεία KRSLtd ιδρύθηκε το 2017 και βρίσκεται στη Λάρνακα. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα.

2018

KRS CONSULTING

Η KRS Consulting, η οποία ιδρύθηκε το 2018, εξειδικεύεται στο Business Development, τη δημιουργία Business Plan, καθώς και στην υποβολή και παρακολούθηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ, με υψηλό ποσοστό επιτυχίας.

2019

KRS Foundation

Η Μη Κερδοσκοπική εταιρία KRS Foundation ιδρύθηκε το 2019, με μόνο σκοπό την υποστήριξη οργανισμών και δράσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα και την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Μέσα από το KRS Foundation προσπαθούμε να μεταδώσουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης και της αγάπης σε όσους χρειάζονται βοήθεια και καθοδήγηση.

2020

Παρασκευάς Φορολογάς

Ο Παρασκευάς Φορολογάς είναι το πρώτο ψηφιακό λογιστήριο φυσικών προσώπων. Το σύνολο των υπηρεσιών της εταιρίας παρέχονται μέσα από την εφαρμογή «Παρασκευάς Φορολογάς», η οποία είναι διαθέσιμη σε iOS και Android.

2021

Η KRS Academy είναι μια διαδυκτιακή πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης στο κομμάτι της επιχειρηματικότητας και της λογιστικής. Έχει δημιουργηθεί με στόχο να εκπαιδεύσει τόσο τους επαγγελματίες του κλάδου όσο και τους ίδιους τους επιχειρηματίες.

2023

Η εταιρεία KRS Media είναι η νέα εταιρεία της KRS στο κομμάτι της ενημέρωσης και της παραγωγής περιεχομένου. Έχει στην κατοχή της τις εξής ιστοσελίδες: greeco.gr, beasty.gr & grotesque.gr.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μέσα από σκληρή δουλειά, έχουμε κερδίσει το σεβασμό των επιχειρηματικών και οικονομικών κοινοτήτων. Αυτός ο σεβασμός απεικονίζει τα διαφορετικά ταλέντα μας, την αφοσίωση και την ικανότητα μας να ανταποκριθούμε γρήγορα σε κάθε σας πρόβλημα.