Μισθοδοσία Προσωπικού - Λογιστικό γραφείο KRS
Μισθοδοσία

Μισθοδοσία

Η Εργατική νομοθεσία, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για μια επιχείρηση. 

Η μισθοδοσία δεν περιορίζεται απλώς σε μια λίστα με τα άτομα που απασχολείτε και τις αμοιβές τους, αλλά αφορά επίσης τα φορολογικά στοιχεία και τη συμμόρφωση της επιχείρησής σας με τις νομικές απαιτήσεις.

Παράλληλα, είναι σημαντικό να αντιληφθείτε ότι όσο περισσότερα γνωρίζετε για τους εργαζόμενους σας, τις ανάγκες και τα δικαιώματά τους, και φροντίζοντας για την κάλυψη τους μέσα από ένα οργανωμένο σύστημα μισθοδοσίας, επενδύετε στη θεμελίωση ενός αποδοτικού και παραγωγικού περιβάλλοντος εργασίας για αυτούς και την εταιρεία σας.

Το λογιστικό γραφείο της KRS

Λόγω των περίπλοκων, απαιτητικών νομοθετικών πλαισίων και της συνεχούς μεταβαλλόμενης νομοθεσίας που διαφέρουν ανά χώρα, η ατζέντα της μισθοδοσίας και της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού έχει αποδειχθεί σε πολλές περιπτώσεις εξαντλητική και προκλητική, ειδικά όταν μια εταιρεία απαιτείται να διαχειριστεί υποθέσεις τόσο στο εσωτερικό αλλά και σε χώρες του εξωτερικού.

Τα τελευταία χρόνια η KRS έχει ξεχωρίσει ανάμεσα στους επαγγελματίες του κλάδου για την τεχνογνωσία της στα θέματα μισθοδοσίας αλλά και για την εμπειρία της στα εργασιακά ζητήματα αλλοδαπών εταιρειών, καθώς στο πελατολόγιό μας συγκαταλέγονται επιχειρήσεις και εκτός συνόρων.

Έχοντας προχωρήσει σε εκατοντάδες προσλήψεις ανά τα έτη, έχουμε επεξεργαστεί χιλιάδες αποδείξεις πληρωμών για λογαριασμό εταιρειών όλων των μεγεθών και επιχειρηματικών κλάδων. Η εξειδίκευσή μας αφορά λύσεις οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιονδήποτε οργανισμό – είτε απασχολεί έναν υπάλληλο είτε χιλιάδες, ενώ οι διαδικασίες μας ελέγχονται ως προς την επιχειρησιακή συνέπεια, την ασφάλεια υψηλού επιπέδου, την ποιότητα και τη διαχείριση του περιβάλλοντος σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO.

Επιλέγοντας τις υπηρεσίες μισθοδοσίας και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της KRS, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι πληρούνται όλες οι νομικές απαιτήσεις στην Ελλάδα από οποιαδήποτε χώρα κι αν δραστηριοποιείται η εταιρεία σας, ενώ η ομάδα μας θα φροντίζει πάντα για την έγκαιρη ενημέρωσή σας.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μέσα από σκληρή δουλειά, έχουμε κερδίσει το σεβασμό των επιχειρηματικών και οικονομικών κοινοτήτων. Αυτός ο σεβασμός απεικονίζει τα διαφορετικά ταλέντα μας, την αφοσίωση και την ικανότητα μας να ανταποκριθούμε γρήγορα σε κάθε σας πρόβλημα.