Ολοκληρωμενη Τηρηση Λογιστικων Αρχειων για Ελευθερους Επαγγελματιες - KRS
Ολοκληρωμενη Τηρηση Λογιστικων Αρχειων για Ελευθερους Επαγγελματιες

Ολοκληρωμένη Τήρηση Λογιστικών Αρχείων για Ελεύθερους Επαγγελματίες

Τήρηση λογιστικών αρχείων με απλογραφική μέθοδο εναρμονισμένη με τις λογιστικές αρχές αλλά και την εκάστοτε φορολογική νομοθεσία.

Παραλαμβάνουμε τα παραστατικά της επιχείρησης μέσω του Invoice App και προβαίνουμε στην ενημέρωση των βιβλίων σας, διατηρώντας όμως συνεχώς ανοικτό το δίαυλο επικοινωνίας μας με την επιχείρηση, μέσω του KRS Reporting, ώστε να υπάρχει άμεση ενημέρωση του επιχειρηματία για τα αποτελέσματα που προκύπτουν από την προσθήκη των εκάστοτε νέων στοιχείων.

Το λογιστικό γραφείο της KRS εξυπηρετεί τους ελεύθερους επαγγελματίες μέσω του Παρασκευά Φορολογά με το πακέτο Small Business!

Ολοκληρωμένη Τήρηση Λογιστικών Αρχείων για Ελεύθερους Επαγγελματίες

Ενημέρωση Υποχρεώσεων προς το Δημόσιο

Κάθε πελάτης του Παρασκευά Φορολογά, λαμβάνει κάθε μήνα μία επιστολή υποχρεώσεων μέσα στην οποία αναλύονται όλες οι τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις που καλείται να εξυπηρετήσει, έναντι του Ελληνικού Δημοσίου. Εφορία, ΕΦΚΑ, ΙΚΑ αλλά και το σύνολο όλων των υπηρεσιών που εμπλέκονται στη λειτουργία της επιχείρησής σας, βρίσκονται στη λίστα των οικονομικών υποχρεώσεων που σας αποστέλλει ο Παρασκευάς Φορολογάς, ώστε να μπορείτε έγκαιρα να προγραμματίσετε τις πληρωμές – υποχρεώσεις σας, εξασφαλίζοντάς σας παράλληλα, ορθότερο και εύστοχο ταμειακό προϋπολογισμό.

 
 
Λογιστικό γραφείο

Ψηφιακή Αρχειοθέτηση

Κάθε πελάτης του Παρασκευά Φορολογά, λαμβάνει κάθε μήνα μία επιστολή υποχρεώσεων μέσα στην οποία αναλύονται όλες οι τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις που καλείται να εξυπηρετήσει, έναντι του Ελληνικού Δημοσίου. Εφορία, Ο.Α.Ε.Ε., ΙΚΑ αλλά και το σύνολο όλων των υπηρεσιών που εμπλέκονται στη λειτουργία της επιχείρησής σας, βρίσκονται στη λίστα των οικονομικών υποχρεώσεων που σας αποστέλλει ο Παρασκευάς Φορολογάς, ώστε να μπορείτε έγκαιρα να προγραμματίσετε τις πληρωμές – υποχρεώσεις σας, εξασφαλίζοντάς σας παράλληλα, ορθότερο και εύστοχο ταμειακό προϋπολογισμό.

 

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μέσα από σκληρή δουλειά, έχουμε κερδίσει το σεβασμό των επιχειρηματικών και οικονομικών κοινοτήτων. Αυτός ο σεβασμός απεικονίζει τα διαφορετικά ταλέντα μας, την αφοσίωση και την ικανότητα μας να ανταποκριθούμε γρήγορα σε κάθε σας πρόβλημα.