Χρηματοδοτησεις - KRS
Χρηματοδοτησεις

Προγράμματα ΕΣΠΑ

Στην KRS παρακολουθούμε στενά όλο το φάσμα των Προγραμμάτων ΕΣΠΑ, ώστε να διακρίνουμε άμεσα εκείνο το οποίο ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις χρηματοδοτικές ανάγκες της επιχείρησής σας.

Χρηματοδοτήσεις ΕΣΠΑ λογιστικό γραφείο

Με το υψηλό επίπεδο πληροφόρησής μας, μπορούμε να έχουμε έγκαιρη ενημέρωση τόσο για τις νέες προκηρύξεις προγραμμάτων αλλά και για εκείνες που έπονται, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι για την αποτελεσματική διεκδίκησή τους.

Το λογιστικό γραφείο μας αναλαμβάνει την πλήρη προετοιμασία και υποβολή του φακέλου σας για ένταξη σε κάποιο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Τραπεζική Χρηματοδότηση

Αντιμετωπίζετε δυσκολίες με τη χρηματοδότηση της επιχείρησης σας; Το λογιστικό γραφείο της KRS αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία έκδοσης δανείου αποκλειστικά και αυστηρά για την επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

Ενδυναμώνουμε την επιχείρηση σας, παρουσιάζοντας όλες τις δυνατές επιλογές και ετοιμάζοντας το φάκελο σας. Το λογιστικό γραφείο μας βρίσκεται δίπλα σας από την αρχή μέχρι το τέλος, παρέχοντας τις εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες μας.

Κινούμαστε πάντα με γνώμονα τη δική σας προστασία και ασφάλεια. Εξετάζουμε κάθε περίπτωση, έχοντας σαφή και έγκυρα στοιχεία για το αν πραγματικά σας συμφέρει χρηματοοικονομικά.

Τραπεζική Χρηματοδότηση/KRS

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μέσα από σκληρή δουλειά, έχουμε κερδίσει το σεβασμό των επιχειρηματικών και οικονομικών κοινοτήτων. Αυτός ο σεβασμός απεικονίζει τα διαφορετικά ταλέντα μας, την αφοσίωση και την ικανότητα μας να ανταποκριθούμε γρήγορα σε κάθε σας πρόβλημα.