Χρηματοδοτησεις

Προγράμματα ΕΣΠΑ

Στην KRS παρακολουθούμε στενά όλο το φάσμα των Προγραμμάτων ΕΣΠΑ, ώστε να διακρίνουμε άμεσα εκείνο το οποίο ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις χρηματοδοτικές ανάγκες της επιχείρησής σας.

Με το υψηλό επίπεδο πληροφόρησής μας, μπορούμε να έχουμε έγκαιρη ενημέρωση τόσο για τις νέες προκηρύξεις προγραμμάτων αλλά και για εκείνες που έπονται, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι για την αποτελεσματική διεκδίκησή τους.

Στην KRS αναλαμβάνουμε την πλήρη προετοιμασία και υποβολή του φακέλου σας για ένταξη σε κάποιο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

 

Τραπεζική Χρηματοδότηση

Σας βοηθούμε στη χρηματοδότηση της επιχείρησής σας και αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία έκδοσης δανείου αποκλειστικά και αυστηρά για την επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

Σας παρουσιάζουμε όλες τις δυνατές επιλογές, ετοιμάζουμε το φάκελό σας και είμαστε δίπλα σας από την αρχή μέχρι και το τέλος, παρέχοντάς σας παράλληλα τις εξειδικευμένες συμβουλευτικές μας υπηρεσίες.

Όλα αυτά εφόσον έχουμε σαφή και έγκυρα στοιχεία για το αν πραγματικά σας συμφέρει χρηματοοικονομικά και με γνώμονα πάντα τη δική σας προστασία και ασφάλεια.

 

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μέσα από σκληρή δουλειά, έχουμε κερδίσει το σεβασμό των επιχειρηματικών και οικονομικών κοινοτήτων. Αυτός ο σεβασμός απεικονίζει τα διαφορετικά ταλέντα μας, την αφοσίωση και την ικανότητα μας να ανταποκριθούμε γρήγορα σε κάθε σας πρόβλημα.