Μισθοδοσια

Μισθοδοσία

Ένα από τα πιο απαιτητικά σημεία για τη σωστή, αποδοτική και σύννομη λειτουργία μιας επιχείρησης, είναι το κεφάλαιο Μισθοδοσία.

Στην KRS αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη υποστήριξη της μισθοδοσίας της επιχείρησής σας και τηρούμε τα αρχεία που προβλέπονται, πλήρως ενημερωμένα.

Το καταρτισμένο προσωπικό του τμήματος Εργατικής Νομοθεσίας της KRS, φροντίζει ώστε όλες ο τομέας της Μισθοδοσίας σας να είναι εναρμονισμένος με την εργατική νομοθεσία, προφυλάσσοντάς σας από παραλείψεις που οδηγούν σε υπέρογκα πρόστιμα.

Μισθοδοσία και Εύρυθμη Λειτουργία

Αναλύουμε, υπολογίζουμε και σας προσφέρουμε αναλυτικές καταστάσεις για όλους τις παραμέτρους του Μισθολογικού τομέα της επιχείρησής σας. Κόστος εργασίας, αποδείξεις πληρωμής προσωπικού, κρυφά κόστη, είναι λίγες μόνο από τις σημαντικές παραμέτρους της Μισθοδοσίας σας, οι οποίες όμως με την κατάλληλη και πάντα επικαιροποιημένη πληροφόρηση από την KRS, μπορούν να μετατραπούν σε πολύτιμα μέσα εξοικονόμησης χρημάτων και οφελών που μέχρι εχθές αγνοούσατε!

 

Δηλώσεις Μισθοδοσίας

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη, ενημέρωση, υποβολή και διατήρηση στο αρχείο μας, όλων των απαραίτητων δηλώσεων αναφορικά με θέματα μισθοδοσίας. ΑΠΔ (Αναλυτική Περιοδική Δήλωση), ΦΜΥ (Φόρος Μισθωτών Εργασιών), Προσλήψεις, Απολύσεις, Πίνακας Προσωπικού, Τροποποιήσεις Ωραρίου, αποτελούν κάποιους από τους βασικότερους τομείς δραστηριοποίησης της KRS. Και αυτούς τους τομείς τους υπηρετούμε με απόλυτο επαγγελματισμό και συνέπεια, ώστε όλα τα στοιχεία σας να είναι ενημερωμένα, στη θέση τους και το κυριότερο, πάντα στην ώρα τους!

 

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μέσα από σκληρή δουλειά, έχουμε κερδίσει το σεβασμό των επιχειρηματικών και οικονομικών κοινοτήτων. Αυτός ο σεβασμός απεικονίζει τα διαφορετικά ταλέντα μας, την αφοσίωση και την ικανότητα μας να ανταποκριθούμε γρήγορα σε κάθε σας πρόβλημα.