Χτίζοντας έναν κολοσσό! Η ιστορία επιτυχίας του Στέλιου Ηλιάκη - KRS
PodcastsΧτίζοντας έναν κολοσσό! Η ιστορία επιτυχίας του Στέλιου Ηλιάκη

Χτίζοντας έναν κολοσσό! Η ιστορία επιτυχίας του Στέλιου Ηλιάκη

Ο Κωνσταντίνος Ράικος ο ιδρυτής της KRS, συνομιλεί με τον Στέλιο Ηλιάκη, τον CoFounder & CEO της εταιρείας SLEED. Ο Στέλιος Ηλιάκης, μοιράζεται ιστορίες από το 2010, όταν στο μεταπτυχιακό του, κατάλαβε ότι η τεχνολογία είναι αυτό που έχει 100% σημασία για εκείνον. Θυμάται με πόσα λίγα άτομα ξεκίνησε την εταιρεία του, η οποία πλέον είναι μία από τις πιο καταξιωμένες και επιτυχημένες VCs της χώρας.

Όπως αναφέρει ο Στέλιος Ηλιάκης, από ένα «λάθος», κατέληξε να κλείσει την πρώτη μεγάλη δουλειά, ώστε να γεννηθεί και επίσημα η εταιρία.

Η θεωρία του, ότι πραγματικός ανταγωνιστής είναι μια εταιρία που κάνει κακή δουλειά, η αξία που έχουν τα λάθη, η φράση που τον νευριάζει και του δίνει ώθηση να καταφέρει τον στόχο του και το συμπέρασμα ότι ίντριγκα για τον ίδιο είναι το άγνωστο, είναι μερικές μόνο από τις θεματικές που θα ακούσεις στο έκτο Podcast της KRS Group.  

 

Βρείτε τα επεισόδια του KRS Podcast και στο Spotify: https://spoti.fi/3HL8ZRZ

Απάντηση

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μέσα από σκληρή δουλειά, έχουμε κερδίσει το σεβασμό των επιχειρηματικών και οικονομικών κοινοτήτων. Αυτός ο σεβασμός απεικονίζει τα διαφορετικά ταλέντα μας, την αφοσίωση και την ικανότητα μας να ανταποκριθούμε γρήγορα σε κάθε σας πρόβλημα.

Αρέσει σε %d bloggers: