Η KRS συμμετέχει στο μεγάλο συνέδριο για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις ShortStay 2023 - KRS
Δελτία ΤύπουΗ KRS συμμετέχει στο μεγάλο συνέδριο για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις ShortStay 2023

Η KRS συμμετέχει στο μεγάλο συνέδριο για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις ShortStay 2023

H λογιστική εταιρεία KRS συμμετέχει στο μεγάλο συνέδριο για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις ShortStay 2023 το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο του Αρχαίου Ελαιώνα στις 18 & 19 Φεβρουαρίου με πολύπλευρη παρουσία και στόχο την ολοκληρωμένη λογιστική και φορολογική ενημέρωση της αγοράς BnB.

Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό, προσοδοφόρο αλλά και ρευστό-κανονιστικά περιβάλλον βραχυχρόνιων μισθώσεων η σωστή λογιστική υποστήριξη και εμπεριστατωμένη φορολογική συμβουλευτική είναι κρίσιμη για τις επιχειρηματικές επιλογές των ιδιωτών, επαγγελματιών αλλά και εταιρειών διαχείρισης ακινήτων.

H λογιστική εταιρεία KRS διαπίστωσε εγκαίρως την ανάγκη πλήρους και ολοκληρωμένης κάλυψης της αγοράς βραχυχρόνιων μισθώσεων επενδύοντας τόσο στην κατάρτιση των στελεχών της όσο και στην συμβουλευτική υποστήριξη του ιδιώτη, των επαγγελματιών αλλά και των εταιρειών που επιθυμούν να εισέλθουν επιχειρηματικά στον χώρο.
Ως συνέπεια των ανωτέρω η λογιστική εταιρεία KRS έχει στο πελατολόγιό της ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής αγοράς βραχυχρόνιων μισθώσεων και θεωρείται μια από τους ειδικούς στην συγκεκριμένη αγορά.

Στο μεγάλο συνέδριο βραχυχρόνιων μισθώσεων ShortStay 2023, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 18 & 19 Φεβρουαρίου 2023 στο συνεδριακό κέντρο Αρχαίου Ελαιώνα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττική, η KRS συμμετέχει με ένα μεγάλο περίπτερο σαν πλατινένιος χορηγός ενώ διοργανώνει και δυο εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις:

·        Στις 19/2, ημέρα Κυριακή, 14:00 – 14:30, στη κεντρική σκηνή του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη συμμετοχή του Σπύρου Ράικου, Accounting & Payroll Supervisor στην KRS και της Χριστίνας Μπουγιούκου, Internal Auditor τηw KRS, με θέμα τον ΦΠΑ και την φορολογία στην ψηφιακή εποχή.  

·        Την ίδια ημέρα, 19/2, 15:00 – 15:45 θα πραγματοποιηθεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο και χρηστικό Workshop από τα υψηλόβαθμα στελέχη μας με θέμα την βέλτιστη φορολογική και λογιστική στρατηγική αλλά και όλα τα «μυστικά» για ιδιώτες και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των βραχυχρόνιων μισθώσεων.     

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο ShortStay 2023 και εισιτήρια μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://shortstayconference.gr .
Περισσότερες πληροφορίες για την λογιστική εταιρεία
KRS θα βρείτε στη διεύθυνση https://www.krs.gr

Απάντηση

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μέσα από σκληρή δουλειά, έχουμε κερδίσει το σεβασμό των επιχειρηματικών και οικονομικών κοινοτήτων. Αυτός ο σεβασμός απεικονίζει τα διαφορετικά ταλέντα μας, την αφοσίωση και την ικανότητα μας να ανταποκριθούμε γρήγορα σε κάθε σας πρόβλημα.

Αρέσει σε %d bloggers: