Συμβουλευτικές Υπηρεσίες2020-01-09T09:56:19+02:00

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Οι Σύμβουλοι Επιχειρήσεων της KRS ερευνούν τρόπους με τους οποίους μπορεί να βελτιωθεί η κερδοφορία, η μετοχική αξία, η αποδοτικότητα, ή η ανταγωνιστική θέση της επιχείρησης του πελάτη. Εντοπίζουμε προβλήματα και σας προτείνουμε λύσεις, τόσο σε στρατηγικό όσο και σε επιχειρησιακό επίπεδο, ανάλογα με την περίσταση. Οι τομείς που υποστηρίζουν οι σύμβουλοι επιχειρήσεων της KRS, ενδεικτικά είναι τα εξής:

Ειδικότερα οι υπηρεσίες μας…

Σας βοηθούμε στη χρηματοδότηση της επιχείρησής σας και αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία έκδοσης δανείου αποκλειστικά και αυστηρά για την επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Σας παρουσιάζουμε όλες τις δυνατές επιλογές, ετοιμάζουμε το φάκελό σας και είμαστε δίπλα σας από την αρχή μέχρι και το τέλος, παρέχοντάς σας παράλληλα τις εξειδικευμένες συμβουλευτικές μας υπηρεσίες. Όλα αυτά εφόσον έχουμε σαφή και έγκυρα στοιχεία για το αν πραγματικά σας συμφέρει χρηματοοικονομικά και με γνώμονα πάντα τη δική σας προστασία και ασφάλεια.

Στην KRS παρακολουθούσε στενά όλο το φάσμα των Προγραμμάτων ΕΣΠΑ, ώστε να διακρίνουμε άμεσα εκείνο το οποίο ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις χρηματοδοτικές ανάγκες της επιχείρησής σας. Με το υψηλό επίπεδο πληροφόρησής μας, μπορούμε να έχουμε έγκαιρη ενημέρωση τόσο για τις νέες προκηρύξεις προγραμμάτων αλλά και για εκείνες που έπονται, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι για την αποτελεσματική διεκδίκησή τους. Στην KRSαναλαμβάνουμε την πλήρη προετοιμασία και υποβολή του φακέλου σας για ένταξη σε κάποιο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Σχεδιάζουμε και είμαστε δίπλα σας κατά την υλοποίηση τους, επιχειρηματικά σχεδία που πραγματικά μπορούν να σας δώσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζεται το ξεκίνημα αλλά και η εξέλιξη μιας νέας ή παλαιάς επιχείρησης. Χωρίς έτοιμες φόρμες και πρότυπα που η επανάληψή τους μαρτυρά έλλειψη έμπνευσης, δημιουργικότητας και επαγγελματισμού, η KRS σχεδιάζει και σας προτείνει εξατομικευμένα επιχειρηματικά πλάνα που μπορείτε να υλοποιήσετε, γιατί πολύ απλά έχουν σχεδιαστεί με βάση τις δικές σας και μόνο ανάγκες και δυνατότητες. Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες απευθύνονται όχι μόνο σε μεγάλες αλλά και σε μικρές επιχειρήσεις για τις οποίες μάλιστα η KRS έχει αναπτύξει έναν ξεχωριστό υποτομέα Επιχειρηματικών Σχεδίων!

Κάθε επιχείρηση είναι ξεχωριστή. Γι’ αυτό και χρειάζεται εκείνα τα ξεχωριστά εργαλεία που θα τη βοηθήσουν να γίνει καλύτερη και αποδοτικότερη. Στην KRS όχι μόνο υιοθετούμε και προσαρμόζουμε στα ελληνικά δεδομένα μία σειρά από αξιόπιστα, πιστοποιημένα και επιβεβαιωμένης αποτελεσματικότητας Χρηματοοικονομικά Εργαλεία αλλά αναπτύσσουμε και τα δικά μας! Δημιουργούμε σύγχρονα Χρηματοοικονομικά Εργαλεία που λαμβάνουν υπόψη όλες τις απαραίτητες παραμέτρους που βοηθούν τη διάγνωση, διαχείριση, βελτίωση και εξέλιξη μίας επιχείρησης, με στόχο τη βελτίωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων. Των δικών σας αποτελεσμάτων!

Στην KRS αποκαλούμε την υπηρεσίες αυτές: “Εξατομικευμένες Συμβουλευτικές Υπηρεσίες”. Στη γλώσσα των επιχειρηματιών όμως, μεταφράζεται ως: «Έχω δίπλα μου το δικό μου σύμβουλο!». Οι σύγχρονες προκλήσεις που καλούνται να ανταποκριθούν οι σημερινοί επιχειρηματίες δεν έχουν καμία σχέση με εκείνες του παρελθόντος. Είναι σαφώς περισσότερες, πιο απαιτητικές και το κυριότερο; Δεν είναι ίδιες και για όλους! Η κοινή αντιμετώπιση με ίδιες λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα των επιχειρήσεων, μόνο επιπλέον προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν. Στην KRSσας προσφέρουμε την Εξατομικευμένη Συμβουλευτική που πάντα θέλατε, δίνοντας προτάσεις, λύσεις και διεξόδους για όλα τα θέματα που αφορούν την επιχείρησή σας, αποκλειστικά και μόνο για εσάς!

Στον πόλεμο της επιχειρηματικότητας κάθε επιχειρηματίας χρειάζεται να έχει δίπλα του όλες εκείνες τις εφεδρείες γνώσης και πληροφόρησης που θα του επιτρέψουν να “αμυνθεί”, να “επιτεθεί”, να υπερασπίσει και να υπερασπιστεί τα συμφέροντα τα δικά του αλλά και της επιχείρησής του. Εξατομικευμένα, στοχευμένα και με γνώμονα πάντα το συμφέρον σας, οι υπηρεσίες Στρατηγικού Σχεδιασμού της KRS, απευθύνονται σε κάθε επιχειρηματία που χρειάζεται το δικό του, καθημερινό σύμμαχο στην πραγματοποίηση του οράματος που έχει θέσει.

Αρθρογραφία & Σκέψεις

Δελτίου Τύπου 26 Αυγούστου 2019 – Καταπολέμηση αθέμιτου ανταγωνισμού

By |26 Αυγούστου, 2019|Categories: Ελεγκτική, Ενημέρωση, Έρευνα & Άποψη, Λογιστική, Συμβουλευτική|

Η KRS Group προχωρά σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την καταπολέμηση του αθέμιτου ανταγωνισμού και την προστασία των δικαιωμάτων δημιουργίας της μόνης λογιστικής εφαρμογής που προσφέρει πλήρη οικονομικό έλεγχο και ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο, του KRS Reporting.

Κωνσταντίνος Ράικος στην «DEAL»: «Έτσι εκτοξεύουμε τις επιχειρήσεις με προοπτική»

By |14 Μαΐου, 2019|Categories: Ελεγκτική, Ενημέρωση, Έρευνα & Άποψη, Λογιστική, Συμβουλευτική|

Διαβάστε την συνέντευξη του CEO & Founder της KRS Κωνσταντίνου [...]

Επικοινωνήστε μαζί μας

Panagiotis Stathopoulos - KRS Consulting
Παναγιώτης Σταθόπουλος
Managing Director, KRS Consulting

Consulting Services
Τηλ: 210 0101 410
Email: p.stathopoulos@krs.gr

awards

Αθήνα / Ελλάδα 210 93 41 211  Λευκωσία / Κύπρος +357 22 100 047 Χανιά / Κρήτη 210 93 41 211

Copyright 2019 © KRS  |  Designed & Hosted by KRS TECH