Φορολογικές Υπηρεσίες2020-01-09T09:55:19+02:00

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Με την κατάλληλη φορολογική υποστήριξη, το σωστό προγραμματισμό αλλά και τις σε πραγματικό χρόνο, καίριες συμβουλευτικές υπηρεσίες της KRS, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι και προστατευμένοι απέναντι σε γνωστές αλλά και άγνωστες προκλήσεις που καλείστε σαν επιχειρηματίας και σαν ιδιώτης, να ανταποκριθείτε καθημερινά.

Οι πελάτες μας, μας προτιμούν επειδή συνδυάζουμε ισχυρή κατανόηση του επιχειρηματικού και οικονομικού περιβάλλοντός τους με εξειδικευμένες φορολογικές γνώσεις σε εκατοντάδες εθνικές και τοπικές δικαιοδοσίες ανά τον κόσμο.

Καθώς οι φορολογικοί κώδικες καθίστανται όλο και πιο περίπλοκοι και ο φορολογικός σχεδιασμός είναι πιο αμφιλεγόμενος, βοηθάμε τις εταιρείες:

  • στον εντοπισμό και τη μείωση των φορολογικών κινδύνων,
  • να κατανοήσουν και εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις συμμόρφωσης,
  • να εφαρμόσουν φορολογικές στρατηγικές που συμπληρώνουν τους επιχειρησιακούς και λειτουργικούς τους στόχους,
  • να επιλύσουν τις διαφωνίες με τις φορολογικές αρχές όταν προκύψουν, και
  • να διαχειρίζεται θέματα φορολογίας και υποβολής εκθέσεων και να σχεδιάζει τις καλύτερες φορολογικές λειτουργίες στην τάξη

Ειδικότερα οι υπηρεσίες μας…

Έχετε κάποιο ερώτημα, απορία ή προβληματισμό σχετικά με κάποια φορολογική σας υπόθεση; Το έμπειρο προσωπικό της KRS είναι πάντα έτοιμο να ανταποκριθεί με αμεσότητα και να σας προσφέρει τις ενδεδειγμένες επιλογές και λύσεις. Από τις πιο απλές μέχρι τις πλέον σύνθετες φορολογικές υποθέσεις, η KRS έχει την εμπειρία, τις γνώσεις αλλά και τη διάθεση, να αφιερώσει όσο χρόνο χρειάζεται σε εσάς και το θέμα που σας αφορά και να σας απαντήσει γραπτώς!

Δημιουργούμε από το μηδέν αλλά και προσαρμόζουμε ανάλογα με τις εκάστοτε εξελίξεις, ένα σίγουρο, αξιόπιστο και ανταποδοτικό Φορολογικό Πλάνο για την επιχείρησή σας, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για κάθε χώρα του κόσμου! Μελετάμε σε βάθος τις ανάγκες σας και σας προτείνουμε τον ιδανικό Φορολογικό Σχεδιασμό που θα σας απαλλάξει από δυσάρεστες εκπλήξεις, προσφέροντάς σας παράλληλα, σταθερότητα και ασφάλεια.

Αναλύουμε τις Φορολογικές σας Υποχρεώσεις με μόνο σκοπό να γνωρίζετε επακριβώς, τι πρέπει και πότε να πληρωθεί! Μία απλή και κατανοητή αναφορά φτάνει σε συγκεκριμένες ημερομηνίες στο email σας, έτσι ώστε με ξεκάθαρο και περιεκτικό τρόπο να γνωρίζετε το μέχρι πότε πρέπει να καλυφθεί μία Φορολογική σας Υποχρέωση. Ποτέ άλλοτε ο προγραμματισμός των υποχρεώσεών σας δεν ήταν τόσο εύκολος!

Το να προβλέπεις το μέλλον, είναι χάρισμα. Το να το διαμορφώνεις όμως, είναι ικανότητα. Στην KRS έχουμε το χάρισμα αλλά και την επαγγελματική ικανότητα να αναλύουμε και να υπολογίζουμε με ακρίβεια τις φορολογικές υποχρεώσεις που θα κληθείτε να εξυπηρετήσετε στο άμεσο μέλλον. Έτσι, έχετε όλο το χρόνο για να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας αλλά και να προετοιμαστείτε κατάλληλα ώστε να αντεπεξέλθετε σωστά, δίχως το άγχος της τελευταίας στιγμής και χωρίς μετέπειτα πρόσθετες επιβαρύνσεις, στις φορολογικές σας υποχρεώσεις.

Αρθρογραφία & Σκέψεις

Δελτίου Τύπου 26 Αυγούστου 2019 – Καταπολέμηση αθέμιτου ανταγωνισμού

By |26 Αυγούστου, 2019|Categories: Ελεγκτική, Ενημέρωση, Έρευνα & Άποψη, Λογιστική, Συμβουλευτική|

Η KRS Group προχωρά σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την καταπολέμηση του αθέμιτου ανταγωνισμού και την προστασία των δικαιωμάτων δημιουργίας της μόνης λογιστικής εφαρμογής που προσφέρει πλήρη οικονομικό έλεγχο και ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο, του KRS Reporting.

Κωνσταντίνος Ράικος στην «DEAL»: «Έτσι εκτοξεύουμε τις επιχειρήσεις με προοπτική»

By |14 Μαΐου, 2019|Categories: Ελεγκτική, Ενημέρωση, Έρευνα & Άποψη, Λογιστική, Συμβουλευτική|

Διαβάστε την συνέντευξη του CEO & Founder της KRS Κωνσταντίνου [...]

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κωνσταντίνος Ράικος
Managing Partner, KRS Financial Services

Τμήμα Φορολογικών Υπηρεσιών
Τηλ: 210 0101 410
Email: k.raikos@krs.gr

awards

Αθήνα / Ελλάδα 210 93 41 211  Λευκωσία / Κύπρος +357 22 100 047 Χανιά / Κρήτη 210 93 41 211

Copyright 2019 © KRS  |  Designed & Hosted by KRS TECH