Ο βίος ανθρώποις λογισμού κ’ αριθμού δείται πάνυ. Ζώμεν (δε) αριθμώ και λογισμώ. Ταύτα γαρ σώζει βροτούς.

Ξεκινώντας από την αρχαία Ελλάδα, στην ραγδαία εξέλιξη του αριθμητικού συστήματος και κατά συνέπεια της λογιστικής, συνέβαλλαν οι αρχαίοι Έλληνες ώστε να μπορούν να κάνουν πολύπλοκους υπολογισμούς με απόλυτη ακρίβεια, συγκεκριμένα ο Αρχιμήδης κατόρθωσε να εκτιμήσει με γεωμετρικούς, αλλά και αριθμητικούς υπολογισμούς, τον αριθμό των κόκκων άμμου της Γης.

Από τον αρχαίο ελληνικό κόσμο μέχρι σήμερα, η έννοια της λογιστικής συνδέεται άμεσα με την ανάπτυξη της ανθρώπινης κοινωνίας και του εμπορίου. Δεν περιλαμβάνει μόνο την τήρηση των λογιστικών αρχείων, αλλά την ολοκληρωμένη λειτουργία μιας επιχείρησης.

Η επιχειρηματικότητα αποτελεί σημαντική συνιστώσα της οικονομικής ανάπτυξης ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα των υφιστάμενων επιχειρήσεων αλλά και δημιουργώντας και αναπτύσσοντας νέες επιχειρήσεις.

Το ταξίδι όμως για την επιτυχία και την αποτελεσματικότητα χρειάζεται ισχυρούς συμμάχους.

Όραμά μας: Να δημιουργήσουμε μια κοινωνία επιχειρηματικότητας  που θα αναπτύσσει τα μέλη της και θα συνεισφέρει στην δημιουργία των μεγαλύτερων επιχειρήσεων στον κόσμο. Η ανάπτυξη των επιχειρήσεων πελατών μας είναι  σημαντικότερη από την δική μας!

Αποστολή μας: Να γίνουμε η γέφυρα των επιχειρήσεων δίνοντας τους ψηφιακά εργαλεία που με την ανθρώπινη προσέγγιση μας θα τους δώσουμε την δυνατότητα να λαμβάνουν επιχειρηματικές αποφάσεις σε πραγματικό χρόνο.

Δημιουργούμε μοναδική εφαρμογή στον κλάδο που θα ενημερώνει για την οικονομική εικόνα της επιχείρησής σας. Αυτό περιλαμβάνει την πορεία των φόρων, αυξομειώσεις του τζίρου σας και πλήθος διαγραμμάτων και χρηματοοικονομικών δεικτών.

Γνωρίζουμε τις ανάγκες σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για την επίλυση των προβλημάτων σας καθημερινά.

Αξίες μας: Ηθική, Αλληλεγγύη, Αλτρουισμός, Ανάπτυξη και Εμπιστοσύνη.

Η ομάδα μας αποτελείται από στελέχη και έμπειρους επαγγελματίες της αγοράς που αναπτύσσονται ραγδαία.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις γνώσεις μας και τις υπηρεσίες μας στη Λογιστική, Φοροτεχνική, Ελεγκτική και Συμβουλευτική των επιχειρήσεων σε όλη τη χώρα.

Καλωσήρθατε στην KRS #welcometokrs

 

Εμείς θα αναλάβουμε την πλήρη υποστήριξη της επιχείρησής σας και κάθε επιχειρηματικού σας σχεδίου.

Γιατί … Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους σας!