Διακρίσεις

Διακρiσεις

Mobile & Connected Awards 2019

Μόλις ένα μήνα μετά την παρουσίαση της εφαρμογής KRS Reporting KRS στο Μουσείο Μπενάκη, έρχεται και η πρώτη διάκριση!

Στα πλαίσια του 9ου Συνεδρίου Mobile & Connected World που διοργανώθηκε την Πέμπτη 6 Ιουνίου στο Divani Caravel, και στο οποίο έλαβαν χώρα πολλές αξιόλογες παρουσιάσεις, η KRS απέσπασε το πρώτο βραβείο για την εφαρμογή KRS Reporting, στην κατηγορία “Digital Transformation Application” των Mobile & Connected Awards 2019.

 

Brands with History vol.2

Λίγους μήνες μετά, σε μια εντυπωσιακή τελετή στον χώρο του EcaliClub πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του λευκώματος “BrandswithHistoryvol2”.

Ανάμεσα στις εταιρίες που διακρίθηκαν με την τιμή συμμετοχής τους στην μοναδική αυτή έκδοση ήταν κι η KRSGroup. H εταιρεία κατάφερε να αναπτυχθεί ραγδαία από το έτος ίδρυσής της το 2011 και να διεκδικήσει με επιτυχία μια θέση στις σελίδες του αφιερώματος που φιλοξενεί όλες τις σημαντικές επιχειρήσεις της χώρας από την πρώτη έκδοσή του το 2017.

 

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μέσα από σκληρή δουλειά, έχουμε κερδίσει το σεβασμό των επιχειρηματικών και οικονομικών κοινοτήτων. Αυτός ο σεβασμός απεικονίζει τα διαφορετικά ταλέντα μας, την αφοσίωση και την ικανότητα μας να ανταποκριθούμε γρήγορα σε κάθε σας πρόβλημα.