Κάνε το επόμενο βήμα της Καριέρας σου - Λογιστικό Γραφείο KRS
a

Καριέρα

Καριέρα

The best professional team

5 λόγοι για να γίνεις μέλος της KRS

6ωρo

6ωρη εργασία με αμοιβή 8ώρου

Βελτίωση

Συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση

Πρόοδος

Προσωπική ανάπτυξη της επαγγελματικής σου αξίας

Καινοτομία

Καινοτομία στην κουλτούρα της εταιρείας

Επαγγελματισμός

Δυναμικό και επαγγελματικό κλίμα

#welcometokrs

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας που αλλάζει τα δεδομένα στον κλάδο των λογιστικών υπηρεσιών;

Το όραμά μας είναι η δημιουργία μιας κοινωνίας επιχειρηματικότητας η οποία θα αναπτύσσει τα μέλη της και θα συνεισφέρει στη δημιουργία των μεγαλύτερων επιχειρήσεων στον κόσμο.

2011

KRS Financial Control

Η KRS Financial Control είναι η πρώτη εταιρεία του group. Ιδρύθηκε το 2011 και εξειδικεύεται στην παροχή λογιστικών και φορολογικών υπηρεσιών. Η KRS είναι η πρώτη ελληνική λογιστική εταιρεία με βραβευμένα custom-made εργαλεία, για τις ανάγκες των πελατών της.

2017

KRS Cyprus

Η κυπριακή εταιρεία KRSLtd ιδρύθηκε το 2017 και βρίσκεται στη Λάρνακα. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα.

2018

KRS CONSULTING

Η KRS Consulting, η οποία ιδρύθηκε το 2018, εξειδικεύεται στο Business Development, τη δημιουργία Business Plan, καθώς και στην υποβολή και παρακολούθηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ, με υψηλό ποσοστό επιτυχίας.

2019

KRS Foundation

Η Μη Κερδοσκοπική εταιρία KRS Foundation ιδρύθηκε το 2019, με μόνο σκοπό την υποστήριξη οργανισμών και δράσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα και την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Μέσα από το KRS Foundation προσπαθούμε να μεταδώσουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης και της αγάπης σε όσους χρειάζονται βοήθεια και καθοδήγηση.

2020

Ο Παρασκευάς Φορολογάς είναι το πιο πρόσφατο project του group και πρόκειται για το πρώτο ψηφιακό λογιστήριο φυσικών προσώπων. Το σύνολο των υπηρεσιών της εταιρίας παρέχονται μέσα από την εφαρμογή «Παρασκευάς Φορολογάς», η οποία είναι διαθέσιμη σε iOS και Android.

2021

Η KRS Academy είναι μια διαδυκτιακή πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης στο κομμάτι της επιχειρηματικότητας και της λογιστικής. Έχει δημιουργηθεί με στόχο να εκπαιδεύσει τόσο τους επαγγελματίες του κλάδου όσο και τους ίδιους τους επιχειρηματίες.

2023

Η εταιρεία KRS Media είναι η νέα εταιρεία της KRS στο κομμάτι της ενημέρωσης και της παραγωγής περιεχομένου. Έχει στην κατοχή της τις εξής ιστοσελίδες: greeco.gr, beasty.gr & grotesque.gr.

step in the right direction

Δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση που να ταιριάζει στο προφίλ σου;

Στείλε μας το βιογραφικό σου και θα είσαι από τους πρώτους υποψήφιους με το άνοιγμα κάθε νέας θέσης!

    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ

    Επικοινωνήστε μαζί μας

    Μέσα από σκληρή δουλειά, έχουμε κερδίσει το σεβασμό των επιχειρηματικών και οικονομικών κοινοτήτων. Αυτός ο σεβασμός απεικονίζει τα διαφορετικά ταλέντα μας, την αφοσίωση και την ικανότητα μας να ανταποκριθούμε γρήγορα σε κάθε σας πρόβλημα.