Ολοκληρωμενη Τηρηση Λογιστικων Αρχειων-Λογιστικό Γραφείο KRS
Ολοκληρωμενη Τηρηση Λογιστικων Αρχειων

Ολοκληρωμένη Τήρηση Λογιστικών Αρχείων απο το λογιστικό γραφείο μας

Στις λογιστικές υπηρεσίες μας περιλαμβάνεται και η τήρηση λογιστικών αρχείων. Στο λογιστικό γραφείο της KRS εξειδικευόμαστε στην τήρηση λογιστικών αρχείων με απλογραφική και διπλογραφική μέθοδο, εναρμονισμένη με τις λογιστικές αρχές και την εκάστοτε φορολογική νομοθεσία. Συγκεκριμένα, οι λογιστικές υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν παραλαβή παραστατικών επιχείρησης, ενημέρωση βιβλίων, υποβολή φορολογικών δηλώσεων, συμφωνία τραπεζικών λογαριασμών, ενημέρωση υποχρεώσεων προς το δημόσιο, ψηφιακή αρχειοθέτηση και εκπροσώπηση σε δημόσιες υπηρεσίες.

Τήρηση λογιστικών αρχείων

Παραλαβή παραστατικών επιχείρησης

Παραλαμβάνουμε τα παραστατικά της επιχείρησης σας, ανά τακτά διαστήματα (δείτε περισσότερα στο KRS invoice).

Ενημέρωση βιβλίων

Επιπλέον, προβαίνουμε στην ενημέρωση των βιβλίων σας διατηρώντας όμως συνεχώς ανοικτό τον δίαυλο επικοινωνίας μας με την επιχείρηση σας.

Έτσι, εξασφαλίζουμε την ύπαρξη άμεσης ενημέρωσης του επιχειρηματία, για όσα αποτελέσματα προκύπτουν από την προσθήκη των εκάστοτε νέων στοιχείων μέσω της εφαρμογής μας KRS Reporting.

φορολογικές δηλώσεις

Υποβολή Φορολογικών Δηλώσεων

Μια από τις πιο βασικές λογιστικές υπηρεσίες μας φυσικά είναι η υποβολή φορολογικών δηλώσεων. 

Στο λογιστικό γραφείο της KRS γνωρίζουμε πολύ καλά πως η συμπλήρωση και η υποβολή φορολογικών δηλώσεων, μπορεί να αποτελέσουν έναν χρονοβόρο πονοκέφαλο για κάθε επιχειρηματία. 

Για αυτόν τον λόγο, μέσω των υπηρεσιών μας απλοποιούμε τη διαδικασία, απαλλάσσοντας σας από το άγχος.

Μερικές από τις δηλώσεις τις οποίες το λογιστικό γραφείο μας αναλαμβάνει να μελετήσει, να συμπληρώσει και να υποβάλει για λογαριασμό σας είναι:

·       Δηλώσεις ΦΠΑ

·       Δήλωση Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών

·       Ετήσια Φορολογική Δήλωση

Όλα αυτά φροντίζουμε να γίνονται έγκαιρα και έγκυρα, ώστε καμία επιχείρηση να μη βρεθεί απέναντι σε δυσάρεστες εκπλήξεις!

Συμφωνία Τραπεζικών Λογαριασμών

Κάθε επιχείρηση οφείλει να δίνει μεγάλη προσοχή στις οικονομικές της συναλλαγές, προκειμένου να μην υποπέσει σε οικονομικά παραπτώματα από έκτακτους και μη ελέγχους, οι οποίοι επιφέρουν σημαντικές οικονομικές κυρώσεις σε περιπτώσεις λαθών και παραλείψεων.

Το λογιστικό μας γραφείο ελέγχει για λογαριασμό σας κάθε μήνα τους τραπεζικούς λογαριασμούς της επιχείρησής σας, διατηρώντας υψηλά τα πρότυπα ασφάλειας και εχεμύθειας που τη χαρακτηρίζουν. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η συμφωνία τους με τα αντίστοιχα στοιχεία που δηλώνονται στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ενημέρωση Υποχρεώσεων προς το Δημόσιο

Κάθε πελάτης της KRS λαμβάνει μία επιστολή υποχρεώσεων κάθε μήνα. Στην επιστολή αναλύονται όλες οι τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις που καλείται να εξυπηρετήσει, έναντι του Ελληνικού Δημοσίου. Συγκεκριμένα:

·       Εφορία

·       ΕΦΚΑ

·       ΙΚΑ

Στη λίστα οικονομικών υποχρεώσεων βρίσκεται και το σύνολο όλων των υπηρεσιών που εμπλέκονται στην λειτουργία της επιχείρησης του πελάτη.

Στόχος της λίστας είναι να σας επιτρέψει να προγραμματίζετε έγκαιρα τις πληρωμές και τις υποχρεώσεις σας, εξασφαλίζοντας σας παράλληλα, ορθότερο και εύστοχο ταμειακό προϋπολογισμό.

Ψηφιακή Αρχειοθέτηση

Στο λογιστικό γραφείο της KRS γνωρίζουμε πως αν δεν υπάρξει η σωστή αρχειοθέτηση, μπορεί να απειληθεί ακόμα και την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης σας.

Για αυτόν τον λόγο, στην KRS, διασφαλίζουμε πως τα έγγραφα σας είναι ασφαλή και σε τάξη. 

Παράλληλα φροντίζουμε να βρίσκονται στη διάθεση σας, οποιαδήποτε στιγμή τα χρειαστείτε, γλιτώνοντας σας πολύτιμο χρόνο. 

Με τον καινοτόμο σύστημα ψηφιακής αρχειοθέτησης, το οποίο εφαρμόζουμε, έχουμε τη δυνατότητα να σας προωθήσουμε οποιοδήποτε έγγραφο της επιχείρησης σας, μέσω email, εύκολα και γρήγορα, όποτε το χρειαστείτε.

λογιστικό γραφείο

Το λογιστικό μας γραφείο σας εκπροσωπεί σε Δημόσιες Υπηρεσίες

Τέλος στις λογιστικές υπηρεσίες μας θα βρείτε και την εκπροσώπηση σας σε Δημόσιες υπηρεσίες.

Ένας από τους βασικούς στόχους της λογιστικής εταιρείας μας είναι να σας απαλλάξει από το άγχος και να σας εξοικονομήσει χρόνο. Με μία απλή εξουσιοδότηση στην εταιρεία μας όχι μόνο κερδίζετε όλα τα παραπάνω, αλλά ταυτόχρονα είστε σίγουροι για την επιτυχημένη έκβαση της υπόθεσης σας.

Το λογιστικό γραφείο μας αναλαμβάνει την πλήρη εκπροσώπηση σας, σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, ώστε να μη χρειαστεί να εμπλακείτε στο παραμικρό.

Βρισκόμαστε συνεχώς στη διάθεση σας, για οποιαδήποτε πληροφορία. Στόχος μας είναι να κατανοήσετε πλήρως πως να ερμηνεύετε και να χρησιμοποιείτε τις χρηματοοικονομικές πληροφορίες που σας παρέχουμε και να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μέσα από σκληρή δουλειά, έχουμε κερδίσει το σεβασμό των επιχειρηματικών και οικονομικών κοινοτήτων. Αυτός ο σεβασμός απεικονίζει τα διαφορετικά ταλέντα μας, την αφοσίωση και την ικανότητα μας να ανταποκριθούμε γρήγορα σε κάθε σας πρόβλημα.