Παρασκευας Φορολογας - Λογιστικό Γραφείο KRS
Παρασκευας Φορολογας
Παρασκευάς Φορολογάς

Paraskevas Forologas App

Το πρώτο ψηφιακό λογιστήριο για Φυσικά Πρόσωπα είναι.. στο κινητό σου!

Η πολυπλοκότητα του φορολογικού συστήματος απαιτεί συνεχή ενημέρωση σχετικά με τις υποχρεώσεις μας, και ειδικά στην περίπτωση των φυσικών προσώπων, η υποστήριξη από λογιστή είναι πραγματικά απαραίτητη για την αποφυγή κάποιου προστίμου ή για την υποβολή αιτήματος για επιδόματα και επιδοτήτεις που τυχόν δικαιούνται.

Μέχρι και σήμερα όμως, το κόστος μιας τέτοιας παροχής ήταν ιδιαίτερα υψηλό για κάποιον που δεν εχει επαγγελματική δραστηριότητα, καθώς στην κατηγορία αυτη συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων άνεργοι, συνταξιούχοι και φοιτητές.

1

Ψηφιακός λογιστής στο κινητό σας

2

Φορολογικές δηλώσεις με λίγα κλικ

3

Πολλές επιλογές συνδρομών και χαμηλά κόστη

4

Αιτήσεις για επιδόματα και βοηθήματα

5

Επικοινωνία με λογιστή ανάλογα το πακέτο

6

Το πρώτο Fintech λογιστικό app

Ο Παρασκευάς Φορολογάς γεννήθηκε σαν ιδέα το 2017 και ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2020.

Όλο αυτό το διάστημα του σχεδιασμού του, η ομάδα του Παρασκευά Φορολογά, μελέτησε διεξοδικά τις φορολογικές ανάγκες των φυσικών προσώπων, και δημιούργησε ένα ψηφιακό εργαλείο εύκολο στη χρήση, το οποίο μέσα από απλά βήματα βοηθά το χρήστη να συμπληρώσει ηλεκρονικά όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για την υποβολή της ετήσιας δήλωσής του.

Μέσω της εφαρμογής του Παρασκευά Φορολογά οι χρήστες μπορούν επιπλέον να επιλέξουν το συνδρομητικό πακέτο που τους ταιριάζει ή να αγοράσουν μεμονομένες υπηρεσίες από μια ευρεία γκάμα που προσφέρεται, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, προσαρμοσμένες πλήρως στις ανάγκες του κοινού στο οποίο απευθύνονται.

Έτσι, με υπηρεσίες που ξεκινούν από 15 € μπορείτε να εξασφαλίσετε την έγκυρη συμβουλευτική καθοδήγηση από πιστοποιημένο λογιστή σε όποιο μέρος της χώρας και αν βρίσκεστε, καθώς δεν απαιτείται η φυσική σας παρουσία για την ολοκλήρωση των ενεργειών, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι όλοι οι χρήστες της εφαρμογής εξυπηρετούνται από καταρτισμένους επαγγελματίες του κλάδου.

Γνωρίστε καλύτερα τον Παρασκευά Φορολογά μέσα από τη σελίδα του www.paraskevasforologas.gr

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μέσα από σκληρή δουλειά, έχουμε κερδίσει το σεβασμό των επιχειρηματικών και οικονομικών κοινοτήτων. Αυτός ο σεβασμός απεικονίζει τα διαφορετικά ταλέντα μας, την αφοσίωση και την ικανότητα μας να ανταποκριθούμε γρήγορα σε κάθε σας πρόβλημα.