Χρηματοοικονομικες Υπηρεσιες

Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες

Μέσα από τις σύγχρονες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες που προσφέρουμε για κάθε επιχείρηση, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι για το ό,τι δε βαδίζετε στα τυφλά. Μέσα από στοχευμένες μελέτες και εκθέσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας, μπορούμε να σας παρέχουμε ένα σύνολο πληροφοριών που μετατρέπονται σε πυξίδα ασφάλειας και σταθερότητας για κάθε μικρό ή μεγάλο βήμα που θέλετε να κάνετε.

 

Διαχείριση Ταμειακών Ροών


Ο πυρήνας μίας επιχείρησης είναι το ταμείο της. Και για να διατηρήσετε αυτό τον πυρήνα ζωντανό, πρέπει να μπορείτε να το διαχειριστείτε σωστά. Γι΄ αυτό, πριν φτάσετε στο σημείο να προβείτε σε δυσβάσταχτους δανεισμούς που θα έχουν αποτέλεσμα τη μείωση της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας, εμπιστευθείτε στην KRS τον έλεγχο των ταμειακών σας ροών. Έχουμε τις γνώσεις και τον τρόπο να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας ανεξάρτητα από το μέγεθός της.

 

Ανάλυση Οικονομικών Καταστάσεων


Με την ανάλυση Οικονομικών Καταστάσεων σας προσφέρουμε όχι μόνο τη δυνατότητα να γνωρίζετε τα εις βάθος οικονομικά στοιχεία για την επιχείρησή σας, αλλά και τα στοιχεία τρίτων επιχειρήσεων των οποίων η οικονομική κατάσταση μπορεί να σας ενδιαφέρει άμεσα. Από την παρακολούθηση των αποτελεσμάτων ανταγωνιστών σας μέχρι και την πρόθεσή σας να προβείτε στην εξαγορά μίας εταιρείας, έχουμε τους τρόπους και πάντα με διαύγεια και νομιμότητα, να σας παρέχουμε την πολύτιμη πληροφόρηση που επιθυμείτε.

 

Προϋπολογισμό / Απολογισμό


Στην KRS εκπονούμε μελέτες προϋπολογισμού και μάλιστα με τη δυνατότητα επιλογών από μεριά σας για τη συχνότητα σύνταξης τους και απολογισμού των αποτελεσμάτων τους. Εσείς επιλέγετε τη συχνότητα (μήνας, τρίμηνο, εννεάμηνο ή έτος) και εμείς σας παρέχουμε τα έγκυρα αποτελέσματα!

 

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μέσα από σκληρή δουλειά, έχουμε κερδίσει το σεβασμό των επιχειρηματικών και οικονομικών κοινοτήτων. Αυτός ο σεβασμός απεικονίζει τα διαφορετικά ταλέντα μας, την αφοσίωση και την ικανότητα μας να ανταποκριθούμε γρήγορα σε κάθε σας πρόβλημα.