Χρηματοοικονομικες Υπηρεσιες - Λογιστικό ΓραφείοKRS
Χρηματοοικονομικες Υπηρεσιες

Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες

Στο λογιστικό γραφείο της KRS παρέχουμε σύγχρονες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, ώστε να μη νιώσετε ποτέ ξανά πως βαδίζετε στα τυφλά. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας ως εργαλεία στοχευμένες μελέτες και εκθέσεις, σας παρέχουμε ένα σύνολο πληροφοριών, οι οποίες μετατρέπονται σε πυξίδα ασφάλειας και σταθερότητας για κάθε βήμα που αποφασίζετε να κάνετε.

Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες / Λογιστικό Γραφείο

Διαχείριση Ταμειακών Ροών

Το ταμείο μίας επιχείρησης αποτελεί τον πυρήνα της. Για να διατηρηθεί ζωντανός όμως  ο πυρήνας μιας επιχείρησης, απαραίτητη είναι η σωστή διαχείριση του.

Αν εμπιστευθείτε τον έλεγχο των ταμειακών σας ροών, στο λογιστικό γραφείο μας, δε θα χρειαστεί να ανησυχήσετε ποτέ ξανά για δυσβάσταχτους δανεισμούς και τη μείωση της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας. Ανεξάρτητα με το μέγεθος που έχει η επιχείρηση σας, στο λογιστικό γραφείο της KRS έχουμε τις γνώσεις και τον τρόπο να της παρέχουμε την ουσιαστική βοήθεια που της αξίζει.

Ανάλυση Οικονομικών Καταστάσεων

Με την ανάλυση Οικονομικών Καταστάσεων, το λογιστικό γραφείο μας σας προσφέρει τη δυνατότητα να γνωρίζετε εις βάθος:

  • ·       Τα οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης σας
  • ·       Τα στοιχεία τρίτων επιχειρήσεων που σας ενδιαφέρουν άμεσα

Είτε πρόκειται για παρακολούθηση αποτελεσμάτων ανταγωνιστών εταιρειών ή για την πρόθεση σας να προβείτε στην εξαγορά μίας εταιρείας, μπορούμε να σας παρέχουμε την πολύτιμη πληροφόρηση που επιθυμείτε, πάντοτε με διαύγεια και νομιμότητα.

Προϋπολογισμός / Απολογισμός

 

Στο λογιστικό γραφείο μας μπορείτε να διαλέξετε τη συχνότητα σύνταξης των μελετών προϋπολογισμού που εκπονούμε για εσάς. Παράλληλα έχετε τη δυνατότητα επιλογής απολογισμού των αποτελεσμάτων τους. Ουσιαστικά, εσείς επιλέγετε τη συχνότητα (μήνας, τρίμηνο, εννεάμηνο ή έτος) και εμείς σας παρέχουμε τα έγκυρα αποτελέσματα!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μέσα από σκληρή δουλειά, έχουμε κερδίσει το σεβασμό των επιχειρηματικών και οικονομικών κοινοτήτων. Αυτός ο σεβασμός απεικονίζει τα διαφορετικά ταλέντα μας, την αφοσίωση και την ικανότητα μας να ανταποκριθούμε γρήγορα σε κάθε σας πρόβλημα.