KRS – Γνωρίζοντας περισσότερα σχετικά με τις διαδικασίες της εταιρείας - KRS
ΆρθραKRS – Γνωρίζοντας περισσότερα σχετικά με τις διαδικασίες της εταιρείας

KRS – Γνωρίζοντας περισσότερα σχετικά με τις διαδικασίες της εταιρείας

Το λογιστικό μας γραφείο δίνει μεγάλη έμφαση στον πελάτη, παρέχοντας του άμεσες και ταυτόχρονα ποιοτικές υπηρεσίες. Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε στα τμήματα της εταιρείας μας αλλά και τη διαδικασία ένταξη ενός νέου πελάτη.  

Συγκεκριμένα θα ασχοληθούμε με τις εξής θεματικές:

  • Η Γραμματεία του λογιστικού μας γραφείου 
  • Τμήμα Λογιστών  
  • Τμήμα Βοηθών Λογιστών 
  • Τμήμα Μισθοδοσίας 
  • Τμήμα Εξωτερικών Εργασιών 
  • Η Διαδικασία Βήμα – Βήμα 
  • Ο Πρωινός Καφές  
  • Τα Manuals  
  •  Τα Workshops 

Η Γραμματεία του λογιστικού μας γραφείου 

Όλα ξεκινούν από τη γραμματεία της εταιρείας μας. Η γραμματεία θα μπορούσε να θεωρηθεί ως το Α και το Ω της KRS καθώς όχι μόνο αποτελεί την πρώτη γραμμή επαφής μας με τους πελάτες, αλλά ταυτόχρονα συμβάλλει ενεργά, σε καθημερινή βάση, στη διευθέτηση σημαντικών εργασιών. 

Από την αρχειοθέτηση, έργο άκρως σημαντικό για την σωστή εξυπηρέτηση των πελατών, στην οργάνωση των tasks, η ομάδα της γραμματείας μας, στηρίζει και συνδράμει δυναμικά! 

Τμήμα Λογιστών

Το τμήμα λογιστών αποτελεί, όπως είναι φυσικό, την ψυχή της εταιρείας. Οι έμπειροι λογιστές του  γραφείου μας, με την βοήθεια των ταλαντούχων βοηθών λογιστών που έχουν στην ομάδα τους αναλαμβάνουν να εξυπηρετήσουν όλα τα αιτήματα των πελατών μας,  γρήγορα, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες. 

Από φορολογικές δηλώσεις και δηλώσεις Ε9, σε επικοινωνία με άλλους φορείς εκ μέρους σας και διεκπεραίωση πολύπλοκων λογιστικών και φορολογικών ζητημάτων, οι ομάδα λογιστών της KRS παρέχει τις υπηρεσίες της στους πελάτες μας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.  

Το τμήμα λογιστών συνεργάζεται με τη σειρά του στενά με το τμήμα της Γραμματειακής Υποστήριξης παρέχοντας τους εξειδικευμένες γνώσεις και βοήθεια σε όποια εργασία χρειάζεται.  

Γνωστοποίηση Λειτουργίας σε κύρια τουριστικά καταλύματα

Τμήμα Βοηθών Λογιστών

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, δίπλα στους έμπειρους λογιστές της ομάδας μας, βρίσκονται οι βοηθοί λογιστές.  

Το τμήμα βοηθών λογιστών της KRS αναλαμβάνει την ορθή λογιστική τήρηση των αρχείων του πελάτη, όπως τις καταχωρήσεις παραστατικών και τον έλεγχο εγγράφων, τις συμφωνίες τραπεζών, προμηθευτών και πελατών αλλά και τη σύνταξη οικονομικών καταστάσεων. 

Επίσης το τμήμα βοηθών λογιστών είναι υπεύθυνο για τη σύνταξη και την υποβολή δηλώσεων και την υποστήριξη των πελατών σε άλλες λογιστικές λειτουργίες. 

Τμήμα Μισθοδοσίας

Το τμήμα μισθοδοσίας ή αλλιώς Payroll αποτελεί μία εξίσου πολύ σημαντική πτυχή της εταιρείας μας. Εξάλλου στην KRS έχουμε εξειδίκευση σε θέματα Μισθοδοσίας

Το τμήμα Μισθοδοσίας αναλαμβάνει να σας εξυπηρετήσει και να σας ενημερώσει για όλα όσα αφορούν τον τομέα της Μισθοδοσίας στην εταιρεία σας, παρέχοντας σας την επαγγελματική καθοδήγηση και τις λύσεις που χρειάζεστε.  

Τμήμα Εξωτερικών Εργασιών

Τέλος, το τμήμα εξωτερικών εργασιών παραλαμβάνει τα απαραίτητα έγγραφα και παραστατικά από τους πελάτες μας, μεταφέροντας τα στο γραφείο μας. 

Επίσης φροντίζει ώστε να εκπροσωπήσει την εταιρεία και τους πελάτες μας σε δημόσιους φορείς και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.  

Η Διαδικασία Βήμα – Βήμα

Αφού αναφερθήκαμε στα τμήματα της εταιρείας μας και δώσαμε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις αρμοδιότητες τους ας δούμε τη διαδικασία που ακολουθείται όταν ένας νέος πελάτης γίνεται μέλος του οικοσυστήματος της KRS. 

#1 Πρώτη Επαφή 

Αρχικά, όλα ξεκινούν με μία πρώτη επαφή, δηλαδή την πρώτη επικοινωνία που κάνει ο υποψήφιος πελάτης επικοινωνώντας με το λογιστικό μας γραφείο. Η γραμματεία ενημερώνεται και καταγράφει το αίτημα του προωθώντας το στο τμήμα Marketing. 

#2 Η Αρχή μίας συνεργασίας 

Το τμήμα Marketing του λογιστικού γραφείου μας, ενημερώνεται από τη γραμματεία και αναλαμβάνει να επικοινωνήσει με τον υποψήφιο πελάτη, να μάθει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αίτημα του και να του προτείνει την αντίστοιχη υπηρεσία που ταιριάζει στις ανάγκες του. Μόλις ολοκληρωθεί η επικοινωνία αποστέλλεται στον πελάτη η οικονομική προσφορά ώστε να ξεκινήσει η συνεργασία μας. 

#3 Νέος Πελάτης 

Ο νέος πελάτης αποδέχεται την προσφορά και γίνεται μέρος του οικοσυστήματος μας. Παρέχει τα απαραίτητα έγγραφα και κωδικούς στο γραφείο μας αλλά και τις πληροφορίες που χρειάζεται ώστε να τον εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δημιουργούνται στη συνέχεια λογαριασμοί με τα στοιχεία του πελάτη εντός των εταιρικών μας εφαρμογών, ενώ παράλληλα ο νέος πελάτης αποκτά πρόσβαση στο KRS Reporting και KRS Invoice, ψηφιακά εργαλεία που βελτιώνουν ριζικά τις διαδικασίες και βελτιώνουν την επικοινωνία του με την ομάδα μας. 

#4 Η Καθημερινότητα στην KRS 

Η συνεργασία έχει ξεκινήσει με επιτυχία και η KRS έχει αναλάβει την τήρηση των λογιστικών αρχείων της εταιρείας του ενδιαφερόμενου πελάτη. Υπάρχει συνεχής επικοινωνία και ενημέρωση, και οι δύο πλευρές λειτουργούν άμεσα ώστε να διεκπεραιώνονται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες στην ώρα τους. 

Ο Πρωινός Καφές

Μία βασική λειτουργία της KRS που πλέον αποτελεί παράδοση, είναι αυτή του πρωινού καφέ. Τι είναι όμως ο πρωινός καφές στα πλαίσια της εταιρείας μας;  

Ο πρωινός καφές, όπως άλλωστε “μαρτυρά” και το όνομα του, είναι η πρωινή συνάντηση των τμημάτων της εταιρείας μας με τον CEO, Κωνσταντίνο Ράικο. 

Κάθε μέρα της εβδομάδας αντιστοιχεί σε έναν πρωϊνό καφέ με το αντίστοιχο τμήμα.  

Ο πρωινός καφές διασφαλίζει πως υπάρχει άμεση επικοινωνία, αλλά και ενημέρωση, μεταξύ της διοίκησης της εταιρείας και των τμημάτων, ενώ παράλληλα αποτελεί έναν τακτικό τρόπο για την εξέλιξη του κάθε τμήματος. 

Τα Manuals

Στην KRS έχουμε δημιουργήσει ειδικά Manuals, δηλαδή τα δικά μας εγχειρίδια, τα οποία επιτρέπουν σε κάθε νέο μέλος της ομάδας μας να ενταχθεί άμεσα και με εύκολο τρόπο στις εργασίες της εταιρείας μας. 

Ουσιαστικά λοιπόν, ένα μέλος αφού ολοκληρώσει την εκπαίδευση του, μαζί με την καθοδήγηση ενός άλλου μέλους της εταιρείας, αλλά και την βοήθεια των manuals μπορεί να ξεκινήσει!  

Το λογιστικό γραφείο μας έχει δημιουργήσει manuals για κάθε εργασία, είτε αυτή είναι εύκολη είτε πιο περίπλοκη. Πιστεύουμε άλλωστε πολύ πως η γνώση πρέπει να μοιράζεται σε όλα μας τα μέλη με τον πιο εύκολο τρόπο.  

Τα Workshops

Κάτι ακόμα που ξεχωρίζει την λογιστική εταιρεία μας είναι τα workshops. Μέσω των workshops η ομάδα μας εκπαιδεύεται συνεχώς αποκτώντας νέες δεξιότητες, είτε αυτές αφορούν την εργασία τους ή την προσωπική τους ζωή. Άλλωστε πιστεύουμε πολύ στην ισορροπία που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα σε εργασία και προσωπική ζωή. 

Μέσω των workshops παράλληλα, τα μέλη της ομάδα μας έρχονται πιο κοντά, επικοινωνούν και συνεργάζονται ακόμη καλύτερα. 

Συνοψίζοντας

Σε αυτό το άρθρο αναφερθήκαμε στα τμήματα του λογιστικού γραφείου μας αλλά και τις αρμοδιότητες τους. Επίσης είδαμε τη διαδικασία ένταξης ενός πελάτη αλλά και τα βήματα που περιλαμβάνει. 

Στην KRS βρισκόμαστε δίπλα σας, παρέχοντας σας λογιστικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες, επιτρέποντας στην εταιρεία σας να αναπτυχθεί. 

Το λογιστικό γραφείο μας μάλιστα αναδείχθηκε ως το κορυφαίο λογιστικό γραφείο της Αττικής για το 2023. 

Για να μαθαίνετε περισσότερα αλλά και για να γνωρίσετε τις υπηρεσίες της KRS, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας. 

Απάντηση

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μέσα από σκληρή δουλειά, έχουμε κερδίσει το σεβασμό των επιχειρηματικών και οικονομικών κοινοτήτων. Αυτός ο σεβασμός απεικονίζει τα διαφορετικά ταλέντα μας, την αφοσίωση και την ικανότητα μας να ανταποκριθούμε γρήγορα σε κάθε σας πρόβλημα.

Αρέσει σε %d bloggers: