Η σημασία της τεχνολογίας στην Λογιστική - KRS
ΆρθραΗ σημασία της τεχνολογίας στην Λογιστική

Η σημασία της τεχνολογίας στην Λογιστική

Μεγάλο μέρος των επιχειρηματιών έχει συνδέσει τη λογιστική και τα καθήκοντα του λογιστή ή λογιστηρίου ως κάτι πολύ παραδοσιακό, δύσκολο και κουραστικό, στο οποίο κανένας δεν θα ήθελε να εμπλακεί.

Όντως ο παραδοσιακός τρόπος τήρησης των λογιστικών αρχείων μίας εταιρείας μπορεί να είναι κουραστικός, μονότονος και δύσκολος ακόμα και για τους ίδιους τους λογιστές.

Η τεχνολογία όμως έχει τη δύναμη όχι μόνο να διευκολύνει το έργο των λογιστών επιτρέποντας τους να εργάζονται με μεγαλύτερη ακρίβεια και ταχύτητα αλλά να ενδυναμώσει και τους ίδιους τους επιχειρηματίες επιτρέποντας τους να λαμβάνουν επιχειρηματικές αποφάσεις σε πραγματικό χρόνο.

Πως συμβαίνει όμως αυτό; Στο σημερινό άρθρο θα αναφερθούμε στην επίδραση της τεχνολογίας στον τομέα της λογιστικής και θα δούμε πως οι εφαρμογές του λογιστικού γραφείου της KRS έχουν φέρει επανάσταση στον κλάδο. 

Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε στις εξής θεματικές:

  • Τι είναι μια λογιστική εφαρμογή;
  • 10 τρόποι με τους οποίους ένα λογιστικό app μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας
  • Πως η καινοτομία αλλάζει τον κλάδο της λογιστικής 

Τι είναι μια λογιστική εφαρμογή;

Μια εφαρμογή ή αλλιώς ένα application, είναι μίας μορφής τεχνολογία η οποία επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν πολλά πλεονεκτήματα. Συγκεκριμένα, στον τομέα της λογιστικής, ένα λογιστικό app μπορεί να ενισχύσει μία επιχείρηση με πολλούς τρόπους. Στη συνέχεια θα αναφερθούμε σε 2 συγκεκριμένες εφαρμογές, το KRS Reporting και το KRS Invoice. 

 

#1 KRS Reporting

Το KRS Reporting αποτελεί τη βραβευμένη εφαρμογή η οποία διακρίθηκε για την καινοτομία της στο πλαίσιο των Mobile & Connected Awards 2019, στην κατηγορία του Digital Transformation App. 

Μέσω του KRS Reporting, το λογιστικό γραφείο της KRS, έχει καταφέρει να λύσει μερικά από τα πιο σημαντικά ζητήματα κάθε επιχειρηματία. Συγκεκριμένα το KRS Reporting αποτελεί το κορυφαίο εργαλείο για κάθε επιχειρηματία ο οποίος αναζητά να έχει τον έλεγχο της επιχείρησης του, ανά πάσα στιγμή, μέσα από το κινητό του. 

Συγκεκριμένα το KRS Reporting προσφέρει:

  • Οικονομική ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο
  • άμεση πληροφόρηση για τις υποχρεώσεις αλλά και τη δυνατότητα να πραγματοποιηθούν πληρωμές απευθείας μέσω της εφαρμογής.

#2 KRS Invoice

Το KRS Invoice αποτελεί μία λογιστική εφαρμογή, η οποία επιτρέπει την αποστολή αρχείων με απλό και γρήγορο τρόπο. Επιτρέπει την εύκολη και άμεση καταχώρηση παραστατικών, αποδείξεων, εξοδολογίων και άλλων εγγράφων.

Συγκεκριμένα το KRS Invoice προσφέρει:

  • Ταχύτητα στην αποστολή, προς το λογιστήριο, των παραστατικών και άλλων εγγράφων της επιχείρησης σας
  • Άμεση παραλαβή και καταχώρηση των παραστατικών από την ομάδα μας, αυτό σας δίνει την δυνατότητα να γνωρίζεται καθημερινά την πορεία της επιχείρησης σας 
  • Δημιουργία ηλεκτρονικού αρχείου
  • Δεν χάνεται έξοδα!

Όσο για το κόστος τον συγκεκριμένων εφαρμογών, αυτό είναι μηδενικό. Συγκεκριμένα οι εφαρμογές αυτές είναι διαθέσιμες εντελώς δωρεάν για τους πελάτες του λογιστικού γραφείου της KRS!

Το λογιστικό γραφείο της KRS

10 τρόποι με τους οποίους ένα λογιστικό app μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας

Αφού αναφερθήκαμε στο τι είναι μία λογιστική εφαρμογή και είδαμε τα παραδείγματα των KRS Reporting και KRS Invoice, ας δούμε συγκεντρωτικά 10 τρόπους με τους οποίους ένα app μπορεί να σας βοηθήσει.

Συγκεκριμένα μία εφαρμογή μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας με τους εξής τρόπους:

 

#1 Ταχύτητα λήψης αποφάσεων

Μέσω των λογιστικών εφαρμογών μπορείτε να λαμβάνετε σημαντικές αποφάσεις σε πραγματικό χρόνο!

 

#2 Άμεση επικοινωνία με το λογιστήριο

Οι εφαρμογές όπως το KRS Reporting, σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε άμεσα με το λογιστήριο, ώστε να μην χρειαστεί να ασχοληθείτε με λογιστικά και φορολογικά ζητήματα ποτέ ξανά.

 

#3 Καλύτερο έλεγχο της επιχείρησης σας

Οι λογιστικές εφαρμογές σας επιτρέπουν να έχετε μεγαλύτερο και καλύτερο έλεγχο της επιχείρησης σας, μέσω του κινητού σας οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

 

#4 Καλύτερη οργάνωση των αρχείων της επιχείρησης

Μέσω μίας λογιστικής εφαρμογής, όπως το KRS Invoice, μπορείτε να αποστέλλεται και να καταχωρείτε τα λογιστικά αρχεία σας πιο εύκολα από ποτέ.

 

#5 Δυνατότητα εξέλιξης της επιχείρησης 

Η επιχείρηση σας μπορεί να επικεντρωθεί στην εξέλιξη της, αφού οι εφαρμογές αναλαμβάνουν την οργάνωση των λογιστικών ζητημάτων για εσάς.

 

#6 Αύξηση Κέρδους

Μία επιχείρηση που εξελίσσεται έχει σημαντική αύξηση κέρδους. Μέσω των λογιστικών εφαρμογών, η επιχείρηση σας θα φτάσει νέους στόχους!

 

#7 Μείωση κόστους 

Η συνεργασία με την KRS και τις λογιστικές εφαρμογές της σας επιτρέπει να πληρώσετε ένα εσωτερικό λογιστήριο σε τιμή εξωτερικού συνεργάτη! Έτσι θα υπάρξει σημαντική μείωση κόστους για την επιχείρηση σας ενώ παράλληλα θα απολαμβάνετε εξαιρετικές υπηρεσίες.

 

#8 Δυνατότητα Επέκτασης του Προσωπικού

Καθώς αυξάνονται τα κέρδη αλλά και μειώνεται το κόστος που υπό άλλες συνθήκες θα είχατε, σας δίνετε η ευκαιρία να επεκτείνετε το προσωπικό σας καλύπτοντας άλλες, βασικές για την λειτουργία τη επιχείρησης, θέσεις.

 

#9 Προετοιμασία για το μέλλον

Μία εφαρμογή σας επιτρέπει να αγκαλιάσετε τον ψηφιακό μετασχηματισμό και να απομακρυνθείτε από παραδοσιακούς τρόπους που είχαν αρχίσει να φθείρουν την επιχείρηση σας.

 

#10 Βελτίωση των υπηρεσιών σας

Το βασικότερο είναι πως μέσω μίας καλύτερης υπηρεσίας και εξυπηρέτησης των αναγκών μίας επιχείρησης, ο επιχειρηματίας μπορεί να αφιερώσει όσο χρόνο χρειάζεται για τη βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων της δικής του επιχείρησης.

KRS Group

Πως η καινοτομία αλλάζει τον κλάδο της λογιστικής

Μέσω των εφαρμογών, λοιπόν, κάθε επιχειρηματίας έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει μεγαλύτερο έλεγχο της επιχείρησης του αλλά και πιο άμεση επικοινωνία με το λογιστήριο.

Μέσω των τεχνολογικών καινοτομιών της, η λογιστική εταιρεία της KRS έχει τη δυνατότητα να προσφέρει υπηρεσίες εσωτερικού λογιστηρίου, ως εξωτερικός συνεργάτης!

Επομένως μία εταιρεία μπορεί να απολαύσει πλήθος εξαιρετικών υπηρεσιών, οι οποίες καλύπτουν τις ανάγκες της, εύκολα και γρήγορα. 

Με λίγα λόγια

Αναφερθήκαμε στην επίδραση των λογιστικών εφαρμογών, στον κλάδο της λογιστικής. Επίσης εξετάσαμε ορισμένα από τα πολλά οφέλη που κερδίζει ένας επιχειρηματίας χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές της KRS. 

Στην KRS βρισκόμαστε δίπλα σας, παρέχοντας σας λογιστικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες, επιτρέποντας στην εταιρεία σας να αναπτυχθεί. 

Το λογιστικό γραφείο μας μάλιστα αναδείχθηκε ως το κορυφαίο λογιστικό γραφείο της Αττικής για το 2023. 

Για να μαθαίνετε περισσότερα αλλά και για να γνωρίσετε τις υπηρεσίες της KRS, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας. 

Απάντηση

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μέσα από σκληρή δουλειά, έχουμε κερδίσει το σεβασμό των επιχειρηματικών και οικονομικών κοινοτήτων. Αυτός ο σεβασμός απεικονίζει τα διαφορετικά ταλέντα μας, την αφοσίωση και την ικανότητα μας να ανταποκριθούμε γρήγορα σε κάθε σας πρόβλημα.

Αρέσει σε %d bloggers: